Mini-update
Door: Leonie
Blijf op de hoogte en volg Sanne
20 December 2007 | Nederland, Amsterdam
Leonie
20 December 2007 - 17:47
Mama:
Nou Sanne, misschien wordt je toch nog heel bruin daar in Ghana aan dat mooie strand(geluksvogel, het is hier zo koud). Lekker genieten nog hoor Sanne en vergeet vooral geen foto's te maken he, wij zijn zo nieuwsgierig hoe het daar is. dikke kus, ook voor de rest natuurlijk en fijne feestdagen.xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx -
20 December 2007 - 17:50
Judith:
Hoi Sanne!
Ben ik weer even ;) (natuurlijk hè een update in mn mailbox dus kijken!)
Zonse lekker aan het strand (mazzelaar! hier is het kkkkkkkkoud!!!)
Ook voor jou en de rest natuurlijk fijne kerstdagen!
Liefs, Judith -
20 December 2007 - 20:14
Linsey:
Heey sen, ik ben vet jaloers op je! Weet je hoe koud het hier is, brrr. Hele fijne feestdagen en geniet van het lekkere weer. Veel plezier. Dikke kus -
21 December 2007 - 09:20
LinCHerie Lady's:
Lieve Sanne,
Wij willen je nog even hele fijne dagen wensen.
Dikke kus,Wilna,Ety,Hanneke,Arienne,Anne-Marie en Annette. -
21 December 2007 - 11:06
Ingrid:
Lieve sen, heerlijk lijkt me dat om op het strand te liggen! Geniet er maar heel hard van, voor je het weet loop je met je winterjas hier in het koude nederland ;)
Heeele fijne kerstdagen en alvast een superleuk oud&nieuw!!
Liefs en een dikke kus ing -
21 December 2007 - 11:41
Manon:
Ghana heeft echt supermooie stranden en het is er nu zo'n 35 graden!!!
Oh My God! Ik ben jaloeeerrssss!!!
;) geniet ervan! Fijne kerstdagen meis..!
Kus Manon -
21 December 2007 - 11:53
Chayenne:
hoi sanne .
hoe gaat het met jou .???
met ons alles goed .
wij wensen jou fijne kerst dagen / en een gelukig nieuwjaar .
groetjes
chayke / nancy / corne
xxxxx
23 December 2007 - 19:37
Sannedd:
Heee senn!
Echt onvoorstelbaar dat jij gewoon op het strand ligt!! Echt heerlijk:) Jij ook een fijne kerst daar geniet er nog van! Hier is de tijd echt snel gegaan, dus wel maf dat je alweer bijna terug komt, maar ook erg leuk!!!
liefs Sanne dd -
26 December 2007 - 18:05
Av:
Hey vakantieganger!
Hoe is het daar in dat tropische oord? Lig je lekker bij te kleuren? Geniet er nog ff van he lief! Je hebt het verdient! Als je terug bent gaan we snel een keer daten ik begin je nu toch wel erg te missen :(
De groetjes aan Peet, Robert en de kids!
Dikke kus
31 December 2007 - 17:02
Leonie:
Hoi lief zusje van me,
Hele goede jaarwisseling toegewenst vanavond. We zullen je missen in Chagall vannacht. Geniet er nog van in Afrika, over 6 nachtjes komen we je van het vliegveld halen!!
Dikke kus,
Leonie