Bye bye Sis! - Reisverslag uit Abidjan, Ivoorkust van Sanne Geers - WaarBenJij.nu Bye bye Sis! - Reisverslag uit Abidjan, Ivoorkust van Sanne Geers - WaarBenJij.nu

Bye bye Sis!

Door: Leonie

Blijf op de hoogte en volg Sanne

13 September 2007 | Ivoorkust, Abidjan

Hallo allemaal,

Hier even een berichtje van mij op sanne's web log.
We hebben haar vanmorgen naar het vliegveld gebracht en hebben gezien dat ze de lucht in is gegaan om 14:35.
Op dit moment zit ze nog in het vliegtuig, waarschijnlijk klaar om te gaan landen in Casablanca.
Hopelijk gaat verder alles goed op haar reis en kunnen we al snel een nieuw berichtje van haar verwachten op deze site.

Liefs,

Leonie

ps. de foto's heb ik vanmorgen gemaakt op het vliegveld.

• 13 September 2007 - 15:09

Petra:

Wij zijn startklaar om haar op te gaan halen. Haar kamer is net klaar en de Champagne staat koud.

• 13 September 2007 - 20:58

Lian Poppe:

He Sanneke,

Onzeker? Keigoed meid ! Staat leuk op je cv maar ik zou het zomaar niet doen in mijn eentje! Veel plezier ! Groetjes Lian

• 14 September 2007 - 03:29

Sèn :

Ik wilde even zo laten weten dat ik veilig ben aangekomen!

Super bedankt sis voor je bericht op mijn site!

De vlucht is hartstikkek goed gegaan!
    Ik zal snel meer opdaten, maar ga eerst lekker slapen! ( morgen om 6 uur staan er al 2 kindjes waarschijnlijk aan mijn bed :-) )

Dikke kus

• 14 September 2007 - 06:12

Marike:

Hoi Sanne,

Gelukkig dat je veilig bent aangekomen! dat is goed om te horen! ik zal vaak op je site lezen hoe het allemaal met je gaat!

groetjes Marike en natuurlijk ook van Stefan

• 14 September 2007 - 07:03

Jakopp:

Hoi Sanne,
    Hoopd dat je een goede vlucht hebt gehad. Veel plezier daar. Groeten aan de familie. Lekker dat er champagne klaarstond. Tot schrijfs,
    Groeten & liefs, jakopp

• 14 September 2007 - 07:26

Tante Nellie.:

Hai Sanne
    Fijn dat je reis goed is gegaan Ik blijf je zo een beetje volge.Doe de familie ook de groeten?

Dikke knuffel

• 14 September 2007 - 07:33

Mama:

Hey lieve Sanne, Fijn te horen dat je vlucht goed is gegaan en nu maar genieten daar. Doe iedereen de groetjes en ga maar lekker chillen. Ik ga nu de koffers pakken voor morgen. xxxxxx doeiiii.
    P.s. Leonie heeft nu gesprek bij K.P.O.
    kan ze straks haar vrije vrijdagen op gaan vullen met les geven.

• 14 September 2007 - 10:56

Cor:

Hoi, groot meisje.
    Mooi dat de reis goed verlopen is.
    De collega's bij Remmers waren ook heel belangstellend.
    Ik ben benieuwd naar je eerste indrukken vannacht, maar ook vanmorgen bij daglicht.
    Veel liefs.

• 14 September 2007 - 12:42

Vera:

Hallo Sanne,

je hebt vast geen idee wie ik ben, maar hier spreekt de slaap-, klets- en eetplek verschaffer van Leonie in Nijmegen.
    ze heeft al heel veel over je verteld en vooral over je reis; ze is heel trots op je hoor!
    ik vind het echt super dat je dit gaat doen! ik heb veel respect en bewondering voor je.

ik wens je alle goeds en geluk in Afrika. maak er een hele leuke tijd van en geniet van alles wat je meemaakt.
    ik zal je blijven volgen op de site en uit de verhalen van Leonie.

Liefs, vera

• 14 September 2007 - 14:54

Tante Dimph:

Gelukkig is je reis goed verlopen en ben je nu op de plaats van bestemming.
    En al lekker een beetje uitgerust?
    Geniet van alles en spoedig laat ik weer iets van ons horen.
    Groetjes aan iedereen!!!
    En een dikke knuffel van ons.
    Jos en tante Dimph

• 14 September 2007 - 16:25

Patrick Mandy:

hee meis geniet er lekker van daar en tot over een tijdje dan zal je wel grijs zijn dan kan mandy gelijk weer komen haha grts xxxx petje en mandy

• 14 September 2007 - 18:05

Judith:

Gelukkig goede reis gehad en goed aangekomen! Geniet ervan!!

Liefs, JUD

• 15 September 2007 - 05:59

Av:

Nou zeg wilde je net gaan krabbelen... kan dat niet! Haha! Meisje hoe was het om daar in de stad te zijn? Was het zoals je in gedachte had? Doe maar snel een verhaaltje plaatsen met wat foto's erbij zodat we weten waar je uit hangt! Fijn weekend...
    owja hoe was het stappen?? :D

Dikke kus!

• 15 September 2007 - 08:41

Manon:

Hey Sennie!!

Gelukkig is je vlucht goed gegaan!
    En het bevalt al goed zeker?? Ben echt benieuwd naar je volgende bericht..ik zag ook al dat Hyves niet werkt..jammer zeg..Gelukkig werkt dit wel goed :)

Nou hou je taai he! Veel succes..

Dikke kus Manon