Even mee als PA - Reisverslag uit Yamoussoukro, Ivoorkust van Sanne Geers - WaarBenJij.nu Even mee als PA - Reisverslag uit Yamoussoukro, Ivoorkust van Sanne Geers - WaarBenJij.nu

Even mee als PA

Door: Sanne

Blijf op de hoogte en volg Sanne

07 November 2007 | Ivoorkust, Yamoussoukro

Robert heeft vandaag geregeld dat ik morgen een dagje zijn PA ( Personal Assistent) ben. Ik moet heel de dag zijn koffer bijhouden, maar eigenlijk ga ik dus in San Pedro kijken :-). Ik blijf er ook voor 1 nachtje overnachten in dit hotel http://www.sophiahotel.info/
Donderdag ben ik rond 11 uur weer gewoon aan het werk in St. Thérèse.

Ik heb al een paar dingen gedaan voor mijn "try before you die" geskyjumpt, gejetskied dit weekend in Assini en nu ga ik met een locaal vliegtuigje mee naar San Pedro! De verhalen zijn vaak niet positief over deze vliegtuigjes, dus zoals de nonnen hier zouden zeggen "bid voor me " hahahah!
IK zal in mijn volgende update vertellen over het weekend en mijn werkdagen, maar nu ga ik lekker mijn bedje in want morgen word een lange dag!

Hier is het filmpje van Sèn op de jetskie ( heeft Robert in elkaar gezet). Zelfs vanuit Afrika kan ik jullie aan het lachen krijgen om "Sanne-acties" zoals mijn zus al zei.

Kus Sanne

• 07 November 2007 - 09:05

Martijn:

he san,
    super grappig filmpje weer! had eignelijk ook niet anders verwacht ;) spreek je snel weer!x

• 07 November 2007 - 11:08

Judith:

Hoi Sanne!

Leuk filmpje hoor! ;)

Enneh das weer eens wat anders hè een dagje koffermeisje, hahaha :)
    Nou, je ziet iig wéér eens wat anders hè! Succes met de vliegreis ;)

Tot je volgende update!

Liefs, Judith

Ow en niet te vergeten, de groeten van Sebas en kusjes van Shirin,, Yasmin en Kian

• 07 November 2007 - 17:06

Robert:

Als PA moet je natuurlijk ook je eigen ticket boeken :-) Zullen over drie weken je ticket vooraf boeken. Vlucht was trouwens niet echt spannend, geen motor uitval en mooi week.

• 07 November 2007 - 17:58

Pieter:

hee sanne,
    Zoals ik op de filmpjes en foto's heb gezien heb je het goed naar je zin! kan ook niet anders he:D Hong Kong is egt super vet moet ik ook heen:D
    Maare klaat binnekort nog wel berichtje 8er...
    xxx Pita

• 07 November 2007 - 22:13

Jos:

Nou nou Sanne je maakt wel voor een heel leven gelijk mee in die paar maanden dat je er bent. Geniet er maar lekker van.

• 08 November 2007 - 15:52

Manon:

Hahaha Sen .. wat een lache filmpje weer! Leuk he Jetskieen!!
    En ook nog een nachtje in een luxe hotel..rlxxxt! Hoe was het als PA?

Hoor snel weer van je!

Dikke kus Manon

• 09 November 2007 - 06:07

Bart:

haha komt daar gewoon vol gas aangevaren... haha!

Ik heb nog 3,5 week te gaan (snik, snik) maar ik heb al plannen om over een jaar terug te gaan en door Laos, Vietnam en Cambodia te gaan reizen. Ik ben nu echt bevangen door het 'backpackvirus' en het is echt zo'n super manier van leven!

Maak nog veel plezier want het is allemaal zo voorbij!

Zie je snel weer!

kus
    Bart

• 09 November 2007 - 19:15

Marieke:

En ik maar wachten op die salto haha!!

Xje

• 09 November 2007 - 22:19

Gonda:

Heej die Sanne. Beetje laat, maar hier ben ik dan even met een berichtje uit de NL"S. Super man wat je daar nu allemaal aan het doen bent. Ben hardstikke jaloers op je!
    Die moeder van je moet ik af en toe even kalmeren, want die kan het soms gewoon niet meer aanhoren die verhalen.....zeker over die leuke afrikaan...?! Mare...geniet nog lekker van je avontuur, en ik zie je wel weer een x in het koude nederland.
    Groetjes Gonda, en een hele dikke knuffel van Rik

• 11 November 2007 - 22:13

Sjerrel:

Wanneer is de volgende update? Kannie wachten. Wa'een lol! Ons Sanneke in Ivoorkust! Sukses daar, meske!

• 12 November 2007 - 22:03

Daisy:

hey sanne,

echt super om te zien hoe je het naar je zin hebt, en op de foto's shake je goed mee zo te zien :P
    pas maar op met je filmpje op you tube straks wordt je nog beroemd met de jet ski!

Kus daisy

• 13 November 2007 - 19:01

Anouk:

haha sanne toch
    dat is inderdaad zo een lekkere sanne actie.. :D
    leuk hoor naar san pedro je maakt nog steeds elke keer weer wat nieuws mee.
    mis je wel hoor..
    heb met ej moeder in de sauna gehangen afgelopen vrijdag was heel gezellig haha..
    en ik heb nu officieel mijn eigen schoonheidssalon eigen baas nu :)

spreek ej snel weer
    dikke kus Anouk

• 14 November 2007 - 08:32

Av:

Lieve Sen,

M'n moeder was allemaal dingen over je aan het vertellen die ik helemaal niet wist! Haha wat blijkt heb ik 2 keer een verhaaltje van je gemist.. oepsie! Vergeef je schat! Hoe was je PAdag? Had je m'n mailtje nog gehad? Misschien heb ik binnekort een update maar dat laat ik dan nog wel weten! Filmpjes zijn echt supergrappig! Typisch Sanne ;) Jammer dat we geen geshake zien, maar je ging een cursus geven bij thuiskomst toch? ;)
    Spreek je snel!

Kus!! xx

• 15 November 2007 - 16:47

Josée Steures:

Hé Sanne,
    Volgens mij is het daar waar jij zit veel beter en leerzamer dan in Tilburg!
    Hoe is het met frans verstaan en spreken?
    Geniet er van je verblijf daar.
    Hartelijke groet van
    je oude juf